3.2.2021
Klo 16.00 – n. 19.30

Fokus

Maailmassa tapahtuu jatkuvasti asioita ympärillämme. Sen tiedämme ja siitä olemme oppineet lisää vuoden 2020 aikana. Arjessa on paljon asioita ja ihmisiä, jotka huutavat huomiotamme. Kaiken myllerryksen keskellä pää on pidettävä kylmänä ja fokus kirkkaana, kun haluaa onnistua.

Arvoissamme ensimmäinen sana on – keskitymme. Eikä sattumalta. Keskittyminen on fokuksen pitämistä oleellisissa asioissa. Fokus on myös teemamme Ärräpäivillä 2021. Fokusoimme katseen tärkeisiin asioihin ja ihmisiin. Niihin asioihin, joihin jokainen itse pystyy vaikuttamaan. Emme anna hälyn ja hämmennyksen häiritä vaan kohdistamme energiamme tiukasti kioskiin ja asiakkaisiin.

Me fokusoimme kasvuun, ruokaan ja erinomaiseen toimeenpanoon pitäen kirkkaana mielessä ylimmän johtajamme, asiakkaamme.

Ärräpäivillä, myös poikkeusoloissa, vaalimme voittamisen kulttuuria ja innostamme, kannustamme sekä vahvistamme energiaamme kohti vuoden 2021 onnistumisia.

Tervetuloa mukaan modernin maailman mahdollistavaan tapahtumaan, ehkä yksin mutta ei yksinäisenä – vaan yhdessä.

Teemu

Vuoden R‑kauppiaaksi 2019 valittiin Katja Huhtimo (E ja K Huhtimo Oy, Oitti, Keskustie 1).

Lämpimät onnittelut vielä Katjalle tiimeineen!

Ärräpäivillä juhlitaan menestystä ja kohokohtana on vuoden R‑kauppiaan palkitseminen. Edellisillä Ärräpäivillä vuoden 2018 R‑kauppiaaksi kruunattiin Terhi Järvelä (Vantaa Lentoasema T2 Tuloaula). Lämpimät onnittelut vielä Terhille!

Ärräpäivillä palkitaan voittajia myös monessa eri kategoriassa. Oletko sinä yksi heistä?

Ärräpäivät on suurtapahtuma, jossa kannustamme arvojemme mukaisesti kauppiaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ilon kautta tuloksiin. Ärräpäivien tavoitteena on tarjota kauppiaillemme inspiroiva tilaisuus, jonka aikana on mahdollisuus tavata kollegoita, sekä myös oppia heiltä. Ärräpäivien aikana ärräläisillä ja yhteistyökumppaneilla on loistava tilaisuus tutustua toisiinsa, huippubrändeihin ja mahtaviin uutuustuotteisiin. Ärräpäivillä juhlimme myös parhaita kauppiaitamme ja yhteistyökumppaneitamme – jaettu ilo on paras ilo. Ärräpäivät huipentuu tähtiesiintyjien tahdittamaan gaalailtaan, jossa palkitsemme vuoden kauppiaan.

Ärräpäivät on maksuton kutsuvierastilaisuus kaikille R‑kauppiaille – tästä tapahtumasta et halua jäädä paitsi!

Katso tunnelmia Ärräpäiviltä  galleriasta