Ärräpäivät 2020

Vuoden 2017 R-kauppias Terhi Nyman

Ärräpäivillä juhlitaan menestystä ja kohokohtana on vuoden R-kauppiaan palkitseminen. Edellisillä Ärräpäivillä vuoden 2017 R-kauppiaaksi kruunattiin Terhi Nyman (Parola ja Iittala). Lämpimät onnittelut vielä Terhille!

Ärräpäivillä palkitaan voittajia myös monessa eri kategoriassa. Oletko sinä yksi heistä?

Ärräpäivät on suurtapahtuma, jossa kannustamme arvojemme mukaisesti kauppiaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ilon kautta tuloksiin. Ärräpäivien tavoitteena on tarjota kauppiaillemme inspiroiva tilaisuus, jonka aikana on mahdollisuus tavata kollegoita, sekä myös oppia heiltä. Ärräpäivien aikana ärräläisillä ja yhteistyökumppaneilla on loistava tilaisuus tutustua toisiinsa, huippubrändeihin ja mahtaviin uutuustuotteisiin. Ärräpäivillä juhlimme myös parhaita kauppiaitamme ja yhteistyökumppaneitamme – jaettu ilo on paras ilo. Ärräpäivät huipentuu tähtiesiintyjien tahdittamaan gaalailtaan, jossa palkitsemme vuoden kauppiaan.

Ärräpäivät on maksuton kutsuvierastilaisuus kaikille R-kauppiaille – tästä tapahtumasta et halua jäädä paitsi!

Katso tunnelmia Ärräpäiviltä 2018 galleriasta

Sisäinen palo

Usein kuulee ärräläisen sanovan, että kaikkein parasta R-kioskissa on asiakas. Tämä on hyvä lähtökohta, sillä ilman asiakasta meillä ei ole bisnestä – onhan asiakas ylin johtajamme.

Aito halu palvella asiakasta on kauppiaan menestymisen edellytys. Intohimo siihen, että tehdään asiakkaan päivästä astetta mukavampi ja piristävämpi. Meissä ärräläisissä kytee sisäinen palo, jonka ansioista pystymme vieläkin parempaan – ylittämään asiakkaan odotukset, ja tämä erottaa meidät muista.

Tule Ärräpäiville ruokkimaan omaa sisäistä paloasi. Tule hakemaan inspiraatiota kehittymiseesi ja kohtaamaan ihmisiä, jotka innostavat sinua tekemään asioita vieläkin paremmin.